Salvatge mediterràni

UN REBEL VIATGE GASTRONÒMIC PEL
MEDITERRANI AMB INFLUÈNCIES DE LES
CUINES MÉS INTERNACIONALS.

Gaudeix al GRAN de la nostra visió culinària: la barreja de plats i productes d’altres cuines del món amb una deliciosa base de cuina tradicional mediterrània. Un viatge de sabors descomunal!

T'imagines una delícia ibèrica amb delicat sabor francès?

Un mos tan saborós com sensual: esponjós muntat de pa brioix dolç farcit de tendre estofat de cua de toro amb adobat de cogombres. Et xuclaràs els dits!

Aquest és només un exemple del viatge gastronòmic que hem preparat a Atroz: receptes originàries i originals, ingredients de categoria, una selecció exquisida de vins internacionals i una carta original de còctels d’autor, en un ambient modern i informal.

Mediterrani ibèric

Vols tastar un clàssic francès de la teva infància amb un toc de plaer adult? Reinventem el més típic de les postres a l’estil Atroz: cremós de formatge amb maduixes acompanyat de gelat lleuger de iogurt i una presentació que et farà la boca aigua només mirant-lo.

Un exemple de la nostra cuina tradicional i la nostra forma de vida relaxada que fa que la cultura mediterrània sigui un referent mundial i la nostra terra cosmopolita. Per això tot el que ens ve a conèixer, repeteix. I aquesta convivència de costums sorgeix la cuina innovadora d’ATROS.

Salvatge mediterrani

El lloc perfecte per gaudir l’hora del vermut, fer un brake relaxat per dinar, assaborir el merescut afterwork o compartir un apetitós sopar en companyia.