Salvatge mediterràni

Un rebel viatge gastronòmic pel mediterrani amb influències de les cuines més internacionals.

Que potser hi ha alguna cosa que produeixi més satisfacció que viatjar? Viatjar ens fa feliços, millora el nostre estat d’ànim, disminueix l’estrès, activa la curiositat i l’enginy. Viatjar enriqueix la nostra vida i ens fa créixer com a persones, nodrint-nos d’altres cultures i permetent experimentar altres estils de vida.

Els que vivim al Mediterràni en sabem molt. Una terra de viatgers i d’amfitrions que gaudeix tant de conèixer llocs nous com d’acollir curiosos que volen descobrir les nostres cultures. Aquest és l´esperit amb què neix Atroz. Un viatge a través de la nostracuina creativa i revoltosa, resultat de la unió de la nostra tradició culinària mediterrània i les nostres expedicions pel món.

Llegums, fruites, verdures i la tríada mestra: pa, oli i vi. Aquesta és la base dels nostres plats que cuinem usant receptes i ingredients d’altres fronteres per crear els nostres sabors.

Però ser mediterrani és molt més que haver nascut a aquestes costes. Ser mediterrani és un caràcter.

I la nostra cuina n’està impregnada: l’alegria, el sol, la calma, la vida al carrer, la curiositat, el mar, el plaer de menjar, la inquietud per tastar coses noves, la il·lusió, el bon humor, l’estil de vida mediterrani.

T’oferim un enorme, brutal i salvatge periple pel nostre mediterrani d’avui, més influït d’altres sabors que mai que resulten a la més saborosa i divertida experiència gastronòmica que hagis degustat en aquesta ciutat.

Gaudeix en atroz

Perquè gaudir-ne és el més important en aquestes terres, la cuina d’Atroz t’espera. Et reservem un seient per a aquesta travessia.