LA NOSTRA BOTIFARRA NEGRA
De la terra, amb ceba i arròs acompanyada de melmelada de tomàquet i gingebre, ceba confitada i cruixent de sard.
LA NOSTRA BOTIFARRA NEGRA
De la terra, amb ceba i arròs acompanyada de melmelada de tomàquet i gingebre, ceba confitada i cruixent de sard.
ESCALIVADA DE LA CASA
Pebrots rostits en vinagreta, albergínia a la mel i formatge de cabra flamejat i emulsió de balsàmic.
BOCATA BRIOCHE
De salmó fumat, salsa tàrtara, all i oli dolç de wasabi i ceba tendra fresca.
SARDINA-TOMÀQUET-MANGO
Torrada cruixent de sardina fumada, tomàquet marinat i salmorejo de mango.
TONYINA VERMELLA
Sobre gaspatxo asiàtic de pebrot vermell, cremós de batata, quinoa cruixent i aove.
DULZE TARTAR
Una delícia de l’Orient Mitjà, amb dolç sabor francès:
imagina un melós steak tàrtar de bou sobre pa brioix a la mantega de fines herbes, suau i esponjós i banyat amb dolç xarop d’auró... no se’t fa la boca aigua?
MARIDAJE RECOMENDADO
Josep Foraster 2021
Conca de Barbera | Trepat
Las notas de madera y fruta de este tinto joven hacen de la melosidad del tartar un bocado fino y delicado.
A BÚFALA
Deliciosa burrata de formatge búfala amb injecció de pesto i vinagreta balsàmica, sobre tomàquets marinats i ametlles torrades.
○ Preu unitat ◐ Preu mitjana ració ● Preu ració completa (el nombre indica la quantitat que conté la ració).
TOTS ELS PREUS INCLOUEN IVA.